Nyheter

Låt en barnfotograf ta fina bilder på din familj

Kronprinsessan Victoria anlitade en proffsfotograf när de första familjebilderna skulle tas. Alla har vi sett de vackra bilderna på kronprinsessan, prins Daniel och prinsessan Estelle. Vill du ha lika fina bilder på din familj? BarnNet.se listar alla professionella barn- och familjefotografer vi känner till – däribland fotograf Kate Gabor som tog bilden på kronprinsessan och familjen.

Låt en barnfotograf ta fina bilder på din familj

Familjelycka! Fotograf Kate Gabor tog de första bilderna på den nya familjen hemma på Haga slott.

Kate Gabor är en väletablerad familjefotograf och bröllopsfotograf. Det var hon som fick äran att ta de första familjebilderna på kronprinsessan Victoria, prins Daniel och prinsessan Estelle. Fotograferingen ägde rum hemma på Haga slott. Att kontakta en proffsfotograf för att ta fina familjebilder är något alla kan göra. Antingen sker fotograferingen i fotografens studio, eller så kommer fotografen hem till dig. Det är också möjligt att träffas utomhus för att ta bilderna i trädgården eller i en park.Professionella barnfotografer finns över hela landet. På BarnNet.se listar vi alla barn- och familjefotografer vi känner till.
Här hittar du vår lista med fotografer. Lycka till med familjefotograferingen!

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.