Nyheter

Lek bonde med Lego Duplo

I påsk kan de minsta leka bonde med Duplo Min första bondgård och Duplo min första traktor.

Lek bonde med Lego Duplo

Lagom till påsk lanserar Lego sin nya Mina första Duplo-serie bestående av Min första bondgård och Min första traktor.”Nya Duplo Mina första-serien är lämplig för barn mellan 1,5 och 3 år och ger timmar av roligt och lekfullt lärande”, säger Helene Teichert, PR manager på Lego gruppen. ”Med Duplo Min första bondgård kan föräldrar lära sina barn om livet på en bondgård och om maten som vi får från djuren. Min första traktor är ett lättsamt och roligt sätt att lära sig om färger och frukter. Vad ska vi lasta på traktorvagn nästa gång?”Mina första Duplo-serien är enligt Lego utvecklad för att små barn ska kunna lära sig om livet på en bondgård genom lek. Byggsatserna består av färggranna och dekorerade klossar som kan byggas ihop till roliga berättelser om livet som bonde.Cirkapriset för Duplo Min första traktor är 169 kronor. Duplo Min första bondgård har ett cirkapris på 199 kronor.Mer information finns på
Legos hemsida.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.