Nyheter

Luktfri blöjförvaring i farten – Sangenic Wrap & Go

Sangenic känner många till som märket på världens mest sålda blöjhink att ha hemma i badrummet. Nu har de även kommit med en portabel variant av luktfri blöjförvaring – Sangenic Wrap & Go.

Luktfri blöjförvaring i farten - Sangenic Wrap & Go

Sangenic Wrap & Go består av en behållare med hängare som passar att hänga på till exempel vagnen eller skötväskan och som innehåller en rulle med blöjpåsar. Blöjpåsarna är inte som vilka platpåsar som helst. De är tillverkad av en speciell plastfolie som skall förhindra dålig lukt att komma ut och 99% av alla illaluktande bakterier skall dö vid kontakt med plastfolien. När du byter blöjan skall det gå att enkelt riva av en blöjpåse med ett enhandsgrepp och efter att du knutit åt knythandtagen är den enda lukt du skall kunna känna från påsen den milda citrusdoften påsen är parfyrmerad med. När du köper en hållare ingår 2 rullar med påsar och därefter finns det refillpåsar att köpa i 3-pack. En rulle innehåller 15 påsar och blöjpåsarna finns i lime, rosa och blått. Mer information finns hos distributören
Careb Trading AB.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.