Nyheter

Momo eller kampen om tiden på Kulturhuset Stadsteatern

Allan Svensson, som stod bakom Det susar i säven, gör comeback som regissör och sätter upp Momo eller kampen om tiden i höst.

Momo eller kampen om tiden på Kulturhuset Stadsteatern

Den fantastiska berättelsen om Momo är skriven av tyske författaren Michael Ende som också gjort Den oändliga historien och Ofelia och skuggorna.Momo besitter en fantastisk förmåga. När hon lyssnar försvinner folks problem. Amfiteatern där hon bor blir en samlingsplats för musik, glädje och samtal, ända tills några mystiska, grå och cigarrökande figurer börjar stjäla varje timma, minut och sekund som människorna arbetar ihop. Till slut är den enda som kan rädda dem Momo, som tillsammans med sköldpaddan Kassiopeja och den mystiske Mäster Tid tar upp kampen mot de onda krafterna.Momo eller kampen om tiden i regi av Allan Svensson är höstens stora familjeföreställning på Kulturhuset Stadsteatern. Rollen som Momo spelas av Polly Kisch, hennes bundsförvanter Kassiopeja och Mäster Tid av Åke Lundqvist och Sten Ljunggren.I övriga roller syns Per Sandberg, Göran Forsmark, Mats Qviström, Jan Mybrand, Ralph Carlsson, Kirsti Stubø, Morten Løvstrøm Olsen, Lars Göran Persson, Lars Edström, Kristofer Kamiyasu, Patrik Hont och Anders Johannisson.
Momo eller kampen om tiden
Regi: Allan SvenssonPremiär: 22 augusti 2015Scen: Stora scenen, Kulturhuset StadsteaternÅlder: Från 7 år i vuxens sällskapMer information finns på
Stadsteaterns hemsida.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.