NyheterPressrelease

Nytt varumärke hos Amvina

Apple Park grundades 2009 i San Fransisco med visionen att skapa unika, charmiga och stimulerande baby- och barnprodukter i ekologiska, hållbara och återvunna material. Hos Apple Park hittar du produkter i GOTS-certifierad ekologisk bomull, helt fria från polyester, med ekologiska textilfärger och kartong av återvunnet papper tryckt med sojafärg.

I kollektionen Farm Buddies by Apple Park ingår snuttefilt, mjukisdjur, napphållare och barnvagnsleksak. Produkterna finns i djuren Boxer Hund, Ballerina Mus, Kozy Koala, George Giraff och Cupcake Enhörning.

”Det ligger helt i linje med Amvinas strategi att vara en leverantör med ett stort utbud och att kunna erbjuda mer miljövänliga produkter, därför känns det helt rätt med Apple Park i vår produktportfölj.” – Eva Adevåg, säljchef


Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.