Nyheter

Paper Jamz utsedd till Årets leksak

Gitarr med förinspelade låtar som passar barn i alla åldrar blev Årets Leksak 2010

Paper Jamz utsedd till Årets leksak

Varje år utser Sveriges Leksakshandlares Riksförbund Årets Leksak. I år föll valet på Paper Jams, en leksaksgitarr i papp med förinspelade låtar. Det kan låta enkelt, men enligt juryn är den både prisvärd och du får mycket teknik för pengarna. Slutstriden stod som vanligt mellan tre produkter. Förutom Paper Jamz var det Real Construction och GoGo My Walkin’ Puppy som hade nominerats av juryn. Vinnarmotiveringen löd så här:Nytänkande, passar alla åldrar och både tjejer och killar, kul för hela familjen, även tonåringar. Att bli en rockstjärna ligger i tiden. Prisvärd, mycket teknik för pengarna.

Tidigare års vinnare

2009 Lego Power Miners
2008 Funkeys
2007 Lego StarWars
2006 Disney Pirates Skull Crusher
2005 Roboraptor

Paper Jamz kommer från företaget WowWee, som specialiserat sig på att utveckla tekniska leksaker. Tidigare i år fick Paper Jamz utmärkelsen Innovative Toy på den stora leksaksmässan i Nürnberg. Den har även utsetts till Årets Leksak i Tyskland, Benelux-länderna, Australien och Brasilien. Paper Jamz kostar cirka 350 kronor i butik.
Här finns information om återförsäljare och kontaktinfo till leverantören Leksam.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.