Nyheter

Så boostar du din mammablogg

Missa inte Jacqueline Kothbauers seminarium om hur du boostar din blogg på Baby&Barn-mässan i Göteborg den 17 april.

Så boostar du din mammablogg

Inspireras av Jacqueline Kothbauer, mediacoach och författare till boken “Mediababe- nio steg till framgång med hjälp av media”.

15-17 april arrangeras Baby&Barn-mässan i Göteborg och BarnNet.se finns på plats. Söndagen den 17 april är vi värdar för mässans Vardagsrum, den del där du kan lyssna på intressanta föredrag, träffa kändisar och ställa frågor till experter inom olika områden.BarnNets egen programpunkt riktar sig lite extra till alla mammabloggare. Vi har bjudit in Jacqueline Kothbauer som är mediacoach och författare till boken “Mediababe- nio steg till framgång med hjälp av media”, en handbok för bloggare.
Mammabloggen som kickstartar ditt liv!Att bli förälder är en stor utmaning som vi gärna delar i bloggform. Jacqueline Kothbauer ger dig inspiration och lär dig bygga en populär blogg. Några ämnen som tas upp är:- Boosta antalet besökare med Facebook & Twitter, YouTube med flera- 5 sätt att tjäna pengar på bloggen- Lär dig skattereglerna för bloggare- Få produkter och tjänster gratis att blogga om- Bli mammabloggare hos en tidning eller föräldrasajt- Regler för bilder på barn. Dina och andras.Läs mer om Jacqueline Kothbauer och hennes bok Mediababe på:
www.mediababe.seMer information om mässan och programmen finns här:
www.babybarn.se
Tävla om biljetter till mässanJust nu pågår en tävling på BarnNet.se där du har chansen att vinna en biljett till Baby&Barn-mässan i Göteborg.
Ta mig till tävlingen!

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.