Nyheter

Semester med bloggare på Mammabloggkryssningen

Sista chansen att boka biljett till årets upplaga av Mammabloggkryssningen.

Semester med bloggare på Mammabloggkryssningen

Den 25-26 augusti kommer 150 mammabloggare att åka på kryssning med Birka Paradise. För andra året i rad arrangeras Mammabloggkryssningen, en avkopplande och rolig helg bara för bloggande mammor.Initiativtagare till Mammabloggkryssningen är Johanna Salkert som i år arrangerar kryssningen tillsammans med Mgroup Pr & Event. Tanken är att Mammabloggkryssningen ska vara ett mer avslappnat event, där du inte behöver klä upp dig i galaklänning för att gå på middag med bloggande vänner. På kryssningen ligger fokus på mingel och gemensamma måltider med buffé. Det finns möjlighet att boka tid hos makeuppartist, boka fotograf och det kommer också att finnas en del utställare på plats. Prisutdelning kommer det också att bli.Frågar man Johanna Salkert varför man ska välja att åka på just det här bloggeventet svarar hon: – Mammabloggkryssningen handlar om mammasemester, att få vara mer än ”bara” mamma för ett dygn. Fokusera på sig själv och göra vad man själv känner att man vill och behöver, om man kanske vill sova ut eller kanske festa loss. Träffa de bloggvänner man lärt känna via sin blogg men kanske inte träffat och även träffa helt nya mammabloggare.Förutom de aktiviteter som ingår i Mammabloggkryssningen kan du bl a besöka Beachen med pool och sollampor, gå på spa och shoppa.
Sista chansen att bokaDet finns plats för 150 gäster på Mammabloggkryssningen och bokningen stänger den 31 maj. Priset per biljett är 1 100 kronor.Mer information om Mammabloggkryssningen finns på:
Mammabloggkryssningen.se eller Facebooksidan
Facebook.com/mammabloggkryssningen

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.