Nyheter

Snygg quiltsöm på barnvagnarna i Joolz Studio collection

Diskret lyx i svart eller grått med handtag i quiltat konstläder för både förälder och barn.

Snygg quiltsöm på barnvagnarna i Joolz Studio collection

För dig som föredrar en mer sober barnvagn har holländska Joolz tagit fram Studio Collection. Barnvagnarna i Joolz Studio Collection finns i svart eller grått. Den grå vagnen heter Studio Collection Gris och har till sitt grå tyg med struktur liknande baksidan av ett denimtyg ett aluminiumfärgat chassi med handtag och barnvagnsbygel med brunt konstläder. Den svarta modellen heter Studio Collection Noir har svart tyg, svart chassi och svart handtag och barnvagnsbygel i konstläder. Innertyget i båda vagnarna är sytt med dubbelsöm i ett quiltat mönster.
Pris: Joolz Studio Collection säljs som ett paket med chassi, liggdel, sittdel och regnskydd för ca 11 000 kr och som tillbehör finns matchande skötväska, parasoll och åkpåse.
Teränghjul och ståbrädaNytt för vintern 2013/2014 är att du kan köpa terränghjul och ståbräda till din barnvagn från Joolz. Teränghjulen monterar du själv lätt genom att klicka i dem i barnvagnens befintliga framhjulsfästen.
Pris: ca 900 krStåbrädan underlättar för dig med större barn som inte orkar gå hela tiden. Ståbrädan går att vika upp när den inte används och vagnen kan fällas ihop med ståbrädan monterad på din Joolz-vagn.
Pris: ca 800 krMer information hittar du hos
Wioliv som distribuerar Joolz barnvagnar i Sverige.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.