Tips

Sommarens bästa sandaler

Sommarens sandaler
Nu börjar det bli svettigt om de små tårna. Här har vi samlat 14 av sommarens finaste sandaler i olika prisklasser och modeller. Traditionellt eller sportigt, öppen eller stängd tå – valet är ditt!

Bopy Gorkia

Sandal i ceriserosa skinn med kardborrband över vristen. Pryds av rosa, orange och gröna blommor. Innerfoder och innersula i mjukt skinn och yttersula i blomstermönstrat gummi. Finns i storlek 21-27 och kostar 399 kr. Mer info om Bopy.


Bopy Pruno

Sandal i brunt skinn med kardborrband och täckt tå. Innerfoder och innersula i mjukt skinn. Bred yttersula i mjukt gummi med stötdämpande kudde i häl. Finns i storlek 26-33 och kostar 499 kr. Mer info om Bopy.


Geox Fresh

Sandal i grått/rött skinn och textil med kardborrband. Yttersula i lätt och smidigt gummi som ”andas”. Den har Geox patenterade sula som är perforerad och innesluter ett membran som släpper igenom vattenånga från insidan, men inte vattendroppar från utsidan. Finns för de lite större barnen i storlek 28-39 och kostar 649 kr. Mer info om Geox.


Bopy Zoubida

Sandal i vitt skinn med täckt tå och kardborrband, samt ett högt skaft som ger bra stöd åt foten. Applikationer i form av blommor. Innerfoder och innersula i mjukt skinn, yttersula i gummi. Finns i storlek 17-31 och kostar 429 kr. Mer info om Boby.


Geox Boom

Täckt sandal i brunt och beige skinn med röda detaljer och kardborrband. Innerfoder och innersula i ljusgrönt mjukt skinn. Sandalen ”andas”, genom Geox patenterade sula. Finns i storlek 19-23 till priset 549 kr. Mer info om Geox.


Birkenstock

Birkenstocks sköna tofflor och sandaler finns även till de minsta, som dessa silverfärgade sandaler. Ovandel i Birkaflor som är Birkenstocks egenutvecklade skinnliknande material, och innersula i mocka. Finns i storlek 26-34 och kostar 645 kr. Mer info om Birkenstock.


Ecco Hide & Seek

Stängd sandal i rött och rosa, helt i läder med en smidig sula. Stadig bakkappa som ger ett bra stöd. Finns i storlek 19-26 och kostar 550 kr. Mer info om Ecco.


Ecco Speedy

Sandal i svart och med tre remmar för bra passform. Fodrad med textil och går bra att använda i vatten. Finns i storlek 24-35 och kostar 550 kr. Mer info om Ecco.


Timberland Tiderunner

Sandal med två reglerbara remmar i mocka och med foder i textil. Sandalen har ”Splash Blaster” som gör den vattentålig. Finns i storlek 20,5-29 och kostar 399 kr. Mer info om Timberland.


Superfit Nelly

Sandal i nubuk med innersula i skinn och foder i textil. Smidig sula och två kardborreband över foten. Finns i storlek 25-35 till priset 499 kr. Mer info om Superfit.


Viking Jurassic

Svart sandal med tre reglerbara spännen med mjuk fotbädd och ett textilfoder. Den kan även användas i vatten. Kostar 350 kr och finns i storlek 24-33. Mer info om Viking.


Kavat Asterix

Sandal av klassiskt snitt, tillverkad i Sverige i 100 % ekologiskt garvat skinn. Sulan är både smidig och rejäl, och ett kardborreband över vristen och en stadig bakkappa ger ett bra stöd. Skorna är märkta med EU:s miljömärke EU-Blomman. Märkningen garanterar också att skorna är fria från rester av olika kemikalier. Kostar 599 kr i storlek 20-30. Mer info om Kavat.


Kavat Sydväst

Stängd sandal i rött skinn med broderi och tåförstärkning. Ett kardborreband över vristen och en stabil bakkappa ger bra stöd. Kostar 450 kr och finns i storlek 20-24. Mer info om Kavat.


Keen Newport H2

Rosa rejäl sandal i textil med tåförstärkning i gummi. Ett kardborreband över vristen. Kostar 399-499 kr beroende på storlek; finns i storlek 21-31. Mer info om Keen.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.