Nyheter

Största BARNOCHBABY-mässan hittills

80 utställare klara för branschmässan BARNOCHBABY

Största BARNOCHBABY-mässan hittills

14-16 oktober är det dags för den 10:e upplagan av mässan BARNOCHBABY som arrangeras av Branschorganisationen Barn- och babyprodukter. I år flyttar mässan från Elmia i Jönköping till Kistamässan i Stockholm, för att göras mer lättillgänglig. Något som redan gett resultat. – Det blir den största mässan hittills med 6 000 kvadratmeter, ett 80-tal utställare och omkring 3 000 kvadratmeter monteryta, säger Jan Frick, ordförande i Branschorganisationen Barn- och babyprodukter.
Alla är därBland utställarna finns alla de stora och etablerade leverantörerna av barnprodukter som Brio och Baby Björn och även leverantörer från våra nordiska grannländer.- Sen har vi ett antal unga innovatörer med nya produkter som jag hoppas att besökarna kommer att uppskatta, berättar Jan Frick.
Årets produkt och Besökarnas favoritDet har kommit in ett stort antal anmälningar till den prestigefulla utmärkelsen Årets produkt. Den 7 oktober kommer cirka 10 nominerade bidrag att visas upp på BarnNet.se och då har även allmänheten möjlighet att rösta fram ”Besökarnas favorit”.
Endast för branschenMässan BARNOCHBABY är en icke-publik inköpsmässa som vänder sig till alla i Norden som arbetar med barnartiklar, både butikspersonal, chefer, ägare, inköpare, utvecklare, tillverkare, myndigheter. Mässan är gratis, men du måste registrera dig innan.
Här finns mer information och registrering.
Möt BarnNet.se på mässan

BarnNet blir mediepartner

Läs även nyhet om att BarnNet utses till mediepartner till BARNOCHBABY.

Den finns här.


BarnNet.se har utsetts till officiell mediepartner till BARNOCHBABY. Samarbetet innebär bl a att BarnNet ansvarar för mässans kommunikation med media, samt syns tillsammans med BARNOCHBABY på själva mässan. – För oss på BarnNet är detta ett bevis på att vi är en viktig aktör i branschen, säger Susan Falck, chefredaktör på BarnNet.se. Det är både varumärkesbyggande och relationsbyggande att synas ihop med BARNOCHBABY.Kom och träffa oss på mässan! I vår monter kan du bl a tävla om en gratis annonsplats!Läs mer om mässan på
www.barnochbaby.se

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.