Nyheter

Alla barnmässor och familjemässor 2014

Över hela landet finns nu mässor för gravida och familjer med aktiviteter, seminarier, nya barnprodukter, underhållning och shopping. Här listar vi de barnmässor vi känner till just nu. Känner du till ytterligare någon? Tipsa oss så lägger vi till den med!

Alla barnmässor och familjemässor 2014

Pappa och barn på Underbara barn-mässan 2011.

Formex vår15-18 januari 2014, Stockholmsmässan i ÄlvsjöNordens största fackmässa inom inredning, design och presentartiklar, men även barnartiklar och leksaker. OBS! Formex är endast öppen för branschfolk.
www.formex.se
BARNmässan21-23 mars 2014, Karlstad RacketcenterMässan med massor av shopping till mässpriser, aktiviteter, underhållning, råd och tips för föräldrar, gravida och barn. Över 100 företag och organisationer finns på plats.
www.barnmassan.se
Baby & Barn28-30 mars 2014, Svenska Mässan i GöteborgBaby & Barn är mässan för dig som planerar att skaffa barn, väntar barn eller redan har barn. Evenemanget handlar om barn upp till 6 år och samlar över 100 utställare, experter att rådfråga, shopping, trender, underhållning och kul aktiviteter.
www.babybarn.se
Krakel & Spektakel 26-27 april 2014 på Halmstad ArenaKrakel & Spektakel är Hallands första mässa som fokuserar på allt som rör barn. Här möts föräldrar, blivande föräldrar, professionella och kunniga branschrepresentanter, nya entreprenörer och – naturligtvis – en massa barn mellan 0 och 10 år.
www.krakelochspektakel.se
Formex höst13-16 augusti 2014, Stockholmsmässan i ÄlvsjöNordens största fackmässa inom inredning, design och presentartiklar, men även barnartiklar och leksaker. Formex höst är större än vårmässan och brukar samla omkring 1 000 utställare.OBS! Formex är endast öppen för branschfolk.
www.formex.se
Härliga Barn Mässan 30-31 augusti 2014 i Billingehov Arena, SkövdeSkaraborgs första baby och barnmässa,”Härliga Barn Mässan” arrangeras den 30-31 augusti 2014 i Billingehov Arena.
www.harligabarn.se
underBARA BARN3-5 oktober 2014, Stockholmsmässan i ÄlvsjöunderBARA BARN är Sveriges första och största barnmässa som lockar mängder av besökare. Mässan bjuder på en mix av företag som visar nya barnprodukter, shopping, mässerbjudanden, aktiviteter för barnen och en scen med såväl underhållning för barn som välkända och inspirerande föredrag och seminarier för föräldrar.
www.underbarabarn.se
Barnkalaset 20144 oktober 2014, Konsert & Kongress i LinköpingBarnkalaset är en barn- och familjemässa i Linköping, med information för vuxna, massor av prova på för barn, artister med mera.
www.barnkalaset.net

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.