Nyheter

Tips på hylla för småsaker

Ingrid söker en smal hylla med plats för Lego-figurer och Littlest PetShop. Här är våra tips!

Tips på hylla för småsaker

Hyllan String Pocket, passar lika bra för småbilar, dockor och Lego-figurer som för pocketböcker.

Jag är på jakt efter en prylhylla / småsakshylla (där djupet är mindre än 1 decimeter), där mina barn kan ställa sina småsaker, typ Legofigurer / Little pet shop med mera.Jag kan inte hitta någon modern webbutik som har dessa att sälja. Känner ni till någon?
Tack på förhand / Ingrid NymanJa, en sådan hylla borde verkligen finnas!Hemma hos oss har vi löst det med att använda tavelhyllan Ribba från Ikea som hylla för småbilar och småsaker. Kostar från 35 kr. Se:
www.ikea.seEtt annat alternativ, som är snyggt men lite dyrare, är hyllan String Pocket. Den kostar ca 925 kr och finns i massor av färger som rött, rosa, gult, ljusblått Se:
www.string.seDanska Oliver Furniture har snygga vita hyllor,
du hittar den här.Sen har vi Stig Anderssons Trävaror, som har en del hyllor, och som du kanske även kan kontakta för en måttbeställd hylla:
www.stigstra.seFinns det någon som har fler tips på smart hylla får småprylar? Tipsa oss på
[email protected]
Susan FalckRedaktör BarnNet.se

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.