Nyheter

Varma nyheter från 7 A.M.

Matcha åkpåsen med skötväska, mössa och vantar

Varma nyheter från 7 A.M.

7 A.M. ENFANT är ett franskt märke och produkterna designas av Rebecca Campora som har sitt ursprung i den franska modevärlden men som numer bor i New York. Det som utmärker 7 A.M. ENFANTs produkter är smarta lösningar kombinerat med ett snyggt sportigt utförande. Nytt för hösten är bl a smarta Pookie Poncho (som du kan vinna i
BarnNets Facebook-tävling!). Den fungerar både i vagnen, i bilstolen och i bärselen, tack vare att den ser ut som en åkpåse utan bakstycke och huvan går att knäppa loss.Sötväskan Voyage ingår i B212-serien där populära åkpåsen Evolution finns sedan tidigare. Nu kan du matcha åkpåse och skötväska. Voyage är en superlätt väska med smarta funktioner och sportig design.Vill du matcha ännu mer finns numera även varma och sköna tossor, vantar och mössa i B212-serien.
Här finns mer info om 7 A.M. och återförsäljare.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.