Nyheter

Årets Babyprodukt: en revolutionerande dinapp!

En unik dinapp som lyckas efterlikna det naturliga flödet av bröstmjölk. Årets Babyprodukt 2017 heter Nuk Nature Sense.

Den klassiska dinappen har alltid bara haft ett hål, fram tills nu. Nuk Nature Sense är ett helt nytt system inom flaskmatning där dinappen har flera små kanaler från vilka mjölken sprutar, precis som hos en ammande kvinnas bröstvårta.

Idén bakom Nuk Nature Sense har varit att utforma en napp i ett extra flexibelt material och med ett brett läppstöd som ger barnet en mer naturlig sugupplevelse. De små hålen låter barnet dricka mjölken likt från mammas bröst. Sugprocessen blir en mjuk och följsam upplevelse som efterliknar det naturliga vätskeflödet.
Nuk Nature Sense dinapp finns i fyra storlekar med flera olika hålstorlekar för bröstmjölk, mjölkersättning och välling. Nappen har en anti-kolikventil som hjälper barnet att dricka mjölken utan att luft sväljs, och en extra mjuk tipp för en naturligare sugkänsla.

I sin motivering säger juryn ifrån Lek & Babybranschen bland annat:
”I världen av nappflaskor är detta nytänk värt att premiera, även om det är obegripligt att ingen tänkt på det tidigare. Därför utses Nuk Nature Sense till Årets Babyprodukt 2017.”
Nuk Nature Sense passar alla glasflaskor från NUK och kommer i 2-pack.

Här hittar du en mängd Nuk Nature Sense produkter just nu på kampanj.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.