Nyheter

Dream Tubes – årets barn- och babyprodukt

Rädd för att barnen ska trilla ur sängen? Glöm det, för nu kommer uppblåsbara sidoskyddet Dream Tubes ut på svenska marknaden – och vinner priset som årets barn- och babyprodukt.

Dream Tubes - årets barn- och babyprodukt

Enkelt, men smart. Visst ser det mysigt ut?

När barn- och babybranschen träffades på inköpsmässan Barn och Baby i Jönköping 16-18 oktober, korades för andra året i rad ”Årets nyhet inom barn- och babyprodukter”.
Uppblåsbara sidoskyddVinnaren blev produkten Dream Tubes från Dusky Moon – en enkel men smart lösning, som dessutom fyller ett reellt behov hos många barnfamiljer. För vem har inte någon gång bullat upp med kuddar och täcken runt ett sovande barn, allt för att den lilla inte ska trilla ned i sömnen?Nu är det alltså slut på detta! Dream Tubes är ett resårlakan med sidofickor, där två stycken uppblåsbara tuber placeras och vips har en vanlig säng förvandlats till en barnvänlig dito. Perfekt att ha till hands om det kommer små gäster på övernattning, på resa eller hemma hos mormor. Nedpackat tar det inte större plats än en badhandduk.
40 olika bidragSammanlagt skickades 40 olika bidrag in och av dessa valdes 11 bidrag ut. Kriterierna för att tävla är att produkten ännu inte ska ha visats för allmänheten i Sverige, innehåller en avsevärd förändring mot tidigare versioner, uppfyller aktuella säkerhetskrav, samt har ett nyhetsvärde.Motiveringen till valet av Dream Tubes löd:”En ny och enkel lösning på ett vanligt problem, som dessutom passar en bred målgrupp. Lätt att använda både hemma och borta, samt har en lång användningstid. De uppblåsbara sidoskydden från Dream Tubes bäddar för en trygg sömn för både barn och vuxna.”Lakanet är tillverkat av 100 % bomull, finns i två olika storlekar och är tänkt för barn mellan 18 månader och 5 år.I Sverige marknadsförs och distribueras Dream Tubes av
Amvina.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.