Nyheter

Fina barnboksappar från Rabén & Sjögren

Nu släpper barnboksförlaget Rabén & Sjögren ett antal appar för mobiltelefoner och surfplattor med några av sina mest populära figurer.

Fina barnboksappar från Rabén & Sjögren

Apparna finns i fyra olika varianter: I pekboksapparna har varje bild ett eller flera ljud.Bilderboksapparna kan du välja om du vill läsa själv, få boken uppläst eller göra både och samtidigt. I memoryapparna skall du som vanligt para ihop bilder. Men här har också varje bild ett eget ljud som du kan lyssna på igen efter att paret blivit komplett. I småfilmsapparna kan du nu se filmer som tidigare funnit på DVD i din telefon eller surfplatta. I lugnt tempo läses boken av en berättarröst som ackompanjeras med rörliga originalillustrationer och ljudeffekter. Apparna är baserade på böcker om bland annat Halvan, Mamma Mu och Gittan. Mer information om vilka appar som finns, för vilka operativsystem de finns samt hur de kan laddas ner hittar du på
www.rabensjogren.se/appar/.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.