Nyheter

Lakan och madrasskydd i ett

Bed Protector Tencel är ett nytt sorts madrasskydd som är skönt att sova på

Lakan och madrasskydd i ett

Många madrasskydd prasslar, de är varma att sova på och de ligger inte still under lakanet. Bed Protector Tencel från Hippychick är en ny typ av madrasskydd som även fungerar som ett vanligt dra på-lakan.Bed Protector Tencel ska enligt leverantören vara ”vara mjuk som silke, stark som polyester, sval som linne, varm som ylle och mer absorberande än bomull”.
Gjort av träfiberLakanet är en nyutveckling av Bed Protector madrasskydd från samma tillverkare. Bed Protector Tencel är gjord av en naturlig och hygienisk fiber, gjord av nedbrytbar trämassa. Detta tillsammans med ett 100% vattentätt polyuretanlager som andas och inte prasslar, gör Bed Protector Tencel till en ny typ av lakan.Eftersom fukt hålls borta, hjälper Bed Protector Tencel även till att hålla oinbjudna gäster, det vill säga kvalster, borta. Det gör att Bed Protector Tencel också kan fungera som ett antiallergiskydd eftersom kvalster är en stor anledning till hösnuva och astma.Bed Protector Tencel är testad och godkänd enligt Oeko-Tex Standard 100. De träd som används kommer från trädfarmar som godkänts av PEFC och FSC.Bed Protector Tencel nominerades nyligen till Årets Nyhet 2010, på inköpsmässan Barn & Baby.Lakanet finns i olika storlekar från spjälsäng upp till dubbelsäng och kostar cirka 299 – 749 kronor beroende på storlek. För återförsäljare se leverantören
Amvinas hemsida.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.