Nyheter

Förboka prinsessans Estelles barnvagn – lanseras i höst av Brio

Brio lanserar barnvagnen Happy Superior – samma modell som kronprinsessan Victoria kör

Förboka prinsessans Estelles barnvagn - lanseras i höst av Brio

Barnvagnen som syns på den första bilden av kronprinsessan Victoria och prinsessan Estelle i Hagaparken har fått stor uppmärksamhet. Nu meddelar Brio att den vagnen idag endast finns i ett unikt exemplar – det som kronprinsessparet har.
Happy Superior kommer i höstBrio berättar idag att efterfrågan på modellen Brio Happy Superior är stor. Därför kommer man att tillverka barnvagnen Happy Superior i en begränsad upplaga. Happy Superior sätts ihop i Brios svenska anläggning i Osby.

Allt om Happy Superior

I vår tidigare artikel om prinsessan Estelles barnvagn kan du läsa allt om detaljerna på Happy Superior.

Allt om Happy Superior

– Vi är mycket stolta över att även ha produktutveckling och design i Sverige och att Brio har norra Europas mest kompletta testlab för barnvagnar, säger Helena Edberg på Brio.
Förboka redan nuRedan nu har Brio Brand Store i Stockholm tagit emot förbokningar på barnvagnen Brio Happy Superior som kommer att finnas i butik i oktober 2012. Även från den tyska marknaden har butiker och konsumenter hört av sig för att få möjlighet att lägga beställningar på vagnen, rapporterar Brio.Brio Happy Superior kommer att finnas i en begränsad upplaga i färgerna marinblått och svart. För mer information om Brio Happy besök
Brios hemsida.

Få unika erbjudanden och en massa nyttiga tips!

Vi samarbetar med många leverantörer och kan erbjuda specialdealar bara för våra besökare. (Skickar max 2 gånger per månad.)
close-link